Bayside furniture

PhotosThis commercial renovation project creates a contemporary identity and increased visibility on the street for the client’s furniture store in the South Granville shopping district of Vancouver.
DescriptionThis commercial renovation project creates a contemporary identity and increased visibility on the street for the client’s furniture store in the South Granville shopping district of Vancouver. The renovation expands the existing glass storefront to increase visibility and light transmission into the interior. In conjunction with new signage and interior and exterior lighting, new materials are added to the façade to create effects that highlight the shop’s location and give it a distinct identity that transforms from day to night.
Infocommercial / Vancouver / 2007-08

This entry was posted in projects. Bookmark the permalink.

Comments are closed.